Transportservice

Easy-Intermodal biedt het gemak van de meest efficiënte oplossing in deur tot deur goederentransport in Europa. Het vervoeren van uw lading is een verantwoordelijke taak en wij zien er een uitdaging in hier zo goed en efficiënt mogelijk mee om te gaan. Ontzorgen zit in ons DNA, net als de persoonlijke service en hands on mentaliteit. Daarmee bouwen we langetermijnrelaties op met onze klanten, gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. Dat is The Easy Way!

Onze werkwijze: efficiënt, milieubewust & persoonlijk

U belt, wij regelen de rest. Daar komt het in een notendop op neer. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van rail transport, binnenvaart en short sea zijn wij in staat snel te schakelen. Het persoonlijke, bijna familiaire contact onderscheidt ons van anderen in de branche, net als de procedure die we doorlopen.

1. Op maat oplossing

Na overleg bieden we altijd de modaliteit die het beste aansluit bij de wensen van de klant. Onze keuze voor een logistieke dienstverlener is neutraal en resulteert daardoor in een vrijwel onbeperkte capaciteit én gunstige tarieven. Ingrid: “Wij staan voor onze intermodale oplossingen die we bieden op basis van jarenlange ervaring én actuele kennis met betrekking tot short sea, spoor-,en wegtransport en binnenvaart.”

2. Korte lijnen

De korte lijnen binnen Easy-Intermodal worden als waardevol ervaren, door zowel team als klant. Geen verschillende afdelingen bij ons, maar een flexibel team dat altijd op de hoogte is van de status van uw transport. Dat werkt voor klanten fijner en is duidelijker. Die persoon regelt alles en is te allen tijde aanspreekpunt: van offerte tot boeking tot aflevering.

3. Proactief handelen

Team Easy-Intermodal handelt proactief en gaat altijd voor het best haalbare. Misschien is het de Rotterdamse basis, de no nonsense houding is dan ook aan de orde van de dag. Niet problemen, maar uitdagingen zwaaien de scepter.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze op maat oplossingen en efficiënte werkwijze? Neem contact op of maak een belafspraak We winnen graag ook uw vertrouwen!

Maak een afspraak